25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 27 de novembre de 2008

Gran èxit de públic en el tancament del IX Cicle de Cinema Català

Prop de 1.500 persones han assistit a aquesta edició del Cicle

Gran èxit de públic en el tancament del IX Cicle de Cinema Català

L’auditori del Casal Pere Quart es va omplir de gom a gom en l’acte de cloenda del Cicle de Cinema Català de Sabadell. Més de 150 persones no es van voler perdre l’oportunitat de veure unes filmacions locals de gran valor històric acompanyades per la música en directe de Quim Cardús i Rafa Valls.

La gran afluència de públic ha estat una constant en els set actes que han configurat el Cicle. El punt àlgid de l’expectació generada va arribar amb la projecció d’El silenci abans de Bach, amb la presència de Pere Portabella, que va fer que un centenar de persones no poguessin accedir a una sessió que van seguir 331 persones.

L’assistència mitjana als actes ha estat de 210 persones, igualant la de l’any anterior.

El Cicle ha comptat amb la participació de directors com Josep M. Forn, J. A. Salgot o el mateix Portabella, i amb l’actor Josep Linuesa, i només ha hagut de lamentar la baixa d’última hora d’Abel Folk.

El Cicle de Cinema Català de Sabadell va néixer l’any 2000. Des de llavors, més de 8.000 espectadors i 90 professionals de l’àmbit audiovisual hi han participat.

El IX Cicle de Cinema Català ha estat organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell, i ha comptat amb el patrocini de la Secretaria de Política Língüística de la Generalitat de Catalunya i de l’Institut Català de les Indústries Culturals. Hi han col•laborat Canal Català Vallès, Diari de Sabadell, Establiments Viena, Asabadell+, Plataforma per la Llengua, Ràdio Sabadell 94.6, Òmnium Cultural de Sabadell i Vilaweb.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes