25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 26 de novembre de 2008

Cita gastronòmica a Sant Martí

Un grup d'alumnes d'un curs de català bàsic 1 del districte de Sant Martí van assistir a una cita gastronòmica preparada per l'equip del Restaurant Escola La Plaça, que els va oferir un tastet de menges típiques de tardor.

Cita gastronòmica a Sant Martí

Amb motiu de l'arribada de la tardor, un grup d'alumnes de nivell bàsic de català de Sant Martí van poder degustar plats típics de tardor gràcies a la col·laboració del Restaurant Escola La Plaça. La sessió va consistir en una mostra de plats típics de temporada de tardor a càrrec dels caps de cuina i de sala, que van explicar l'elaboració de cada plat com si fos una classe de cuina. Tot seguit, els alumnes van poder degustar un tastet dels plats preparats especialment per a l'ocasió. La cita gastronòmica va acabar amb una visita al mercat del Poblenou.

El Restaurant Escola La Plaça forma part de la cooperativa Gedi Gestió i Disseny, que és una cooperativa d'iniciativa social creada l'any 1990, que té per objecte l'acció socioeducativa adreçada a la integració social i laboral de persones i col·lectius amb risc social.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Delegació de Sant Martí
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes