25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 28 de novembre de 2016

Alumnes de batxillerat visiten l'exposició sobre Caterina Albert al Casal de Cultura de Montornès

L'exposició fa un recorregut per la trajectòria vital, intel·lectual i literària de Caterina Albert

L'exposició l'ha preparada la Institució de les Lletres Catalanes per cedir-la a biblioteques i centres cívics. A Montornès ha arribat de la mà de l'Oficina de Català i la Regidoria de Cultura del municipi.

Alumnes de batxillerat visiten l'exposició sobre Caterina Albert al Casal de Cultura de Montornès

El passat divendres dia 25 de novembre un grup de 20 alumnes de primer de Batxillerat de l'Institut Vinyes Velles de Montornès del Vallès acompanyats per dues professores van visitar l'exposició " Caterina Albert/ Víctor Català: itinerari vital, intel·lectual i literari" que des del dia 2 de novembre està instal·lada a la Sala Mogent del Casal de Cultura. 

La tècnica de l'Oficina de Català va donar la benvinguda als alumnes i els va fer una petita introducció a la vida i l'obra de Caterina Albert i va llegir-los alguns fragments de La infanticida, de Drames Rurals i de Caires vius. Després els joves van fer algunes preguntes sobre l'autora i van llegir individualment els plafons de l'exposició. La visita els serveix com a punt de partida de la lectura de Solitud, que és el llibre que han de començar a treballar d'aquí uns dies.

La professora va valorar com a positiva aquesta activitat amb l'Oficina de Català perquè apropa els joves a les activitats culturals del municipi, els ajuda a valorar els autors de la literatura catalana i fomenta l'interès per la llengua  catalana i la lectura. Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes