25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 25 de novembre de 2016

Finalitzen dos cursos d'acolliment lingüístic impartits al Consell Comarcal del Montsià

Aquesta setmana han finalitzat els cursos de català del nivell inicial impartits pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) al Consell Comarcal del Montsià.

Finalitzen dos cursos d'acolliment lingüístic impartits al Consell Comarcal del Montsià

La professora, acompanyada d'alguns alumnes del curs inicial 2 del Montsià.

Des del mes de setembre passat s'han impartit dos cursos, de nivell inicial 1 i inicial 2, respectivament, adreçats a persones que no parlen català residents a la comarca del Montsià. Els cursos han tingut una durada de 45 hores cadascun i han estat impartit per la professora Anna Gilabert, en sessions de de dos hores, de dilluns a divendres.

Els cursos han tingut una quarantena d'alumnes de diferents procedències i nacionalitats: Estat espanyol, Polònia, Índia, Hondures, Ucraïna, Estats Units, Veneçuela, Madrid, Colòmbia, Romania... La cloenda dels cursos va tindre lloc el dia 23 de novembre al Consell Comarcal del Montsià.

A partir del dia 28 de novembre s'inicia un nou període de cursos d'acolliment lingüístic al Montsià, en aquest cas adreçat al col·lectiu de persones aturades en el marc del programa Aprèn.cat del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC).


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes