25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 16 de novembre de 2016

El programa Comerçlocal.cat promou la creació de webs en català als petits comerços amb el domini .cat

La Fundació puntCAT en col·laboració amb la Direcció de Política Lingüística de la Generalitat ha posat en marxa el programa de capacitació digital Comerçlocal.cat adreçat als petits comerciants de Catalunya amb l'objectiu que projectin els seu negoci a Internet i ho facin en català.

El programa Comerçlocal.cat promou la creació de webs en català als petits comerços amb el domini .cat

La iniciativa consisteix a crear gratuïtament un web en català a tots els comerciants que adquireixin un domini .cat. El domini .cat va néixer el 2006 i va ser el primer domini associat a una comunitat lingüística i cultural. És un domini innovador, segur i de gran qualitat. Adquirir un domini .cat en el marc del programa Comerçlocal.cat té un cost de 5 euros.

El projecte de digitalització dels comerços d'àmbit local és una iniciativa conjunta entre la Fundació puntCAT i la Direcció General de Política Lingüística (amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística), i té el suport dels departaments de Presidència i Empresa i Coneixement.

Els interessats han de trucar al 900 866 192 per demanar cita i rebran una visita d'un representant del programa Comerçlocal.cat. Podran registrar el nom de l'establiment amb .cat per només 5 €, els faran el web in situ, sense cost, i el tindran dissenyat i operatiu a l'instant.
 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes