25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 15 de novembre de 2016

Cambrils inicia nous cursos de català gratuïts per a persones aturades

El Servei Local de Català de Cambrils organitza tres cursos intensius del programa Aprèn.cat en conveni amb el Servei d'Ocupació de Catalunya.

Cambrils inicia nous cursos de català gratuïts per a persones aturades

El Servei Local de Català de Cambrils (SLC) organitza tres nous cursos de nivell Bàsic 1, Bàsic 2  i Bàsic 3 intensius que s'adrecen a persones aturades amb pocs o nuls coneixements de català derivades per l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG).

Aquests cursos són  fruit de la col·laboració iniciada l'any 2011 entre el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) i formen part del programa Aprèn.cat.

El nivell B1 s'ha iniciat aquest mes amb una vintena de persones de procedència ben diversa que tenen en comú que no saben parlar en català. Les classes són als matins de dilluns a divendres. Posteriorment es faran els dos nivells següent, als quals es podran incorporar més persones aturades. Aquesta formació els permetrà obtenir un títol oficial de coneixements de llengua catalana.

Des del Servei Local de Català de Cambrils i mitjançant el programa Aprèn.cat del Servei d'Ocupació de Catalunya,  en aquest municipi ja s'hi han dut a terme, fins ara, un total de vuit cursos intensius de 45 hores amb 172 inscripcions, als quals caldrà sumar els tres d'aquesta temporada que acabaran al febrer.

Les persones interessades a inscriure-s'hi es poden adreçar al l'Oficina de Treball de la Generalitat de Cambrils perquè, si és el cas, els facin el volant de derivació al SLC.

De març a juny s'organitzaran, mitjançant aquest  mateix programa, quatre cursos més d'aquestes característiques a Reus, a la seu del Centre de Normalització Lingüística. Fins ara a la capital del Baix Camp se n'han fet disset amb 350 inscrits.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes