25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 19 de novembre de 2008

Inici del cursos de català per a persones adultes

Els dies 15 i 17 de novembre es van iniciar els cursos de català a Balaguer.

 

El Consorci per a la Normalització Lingüística, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Balaguer, va iniciar la setmana passada els cursos de català per a persones adultes corresponents al curs 2008-09. Aquest any l’oferta s’ha concretat en un curs de nivell de suficiència (C) i un curs de nivell superior (D).
 
A finals d’octubre van començar també quatre cursos per a no catalanoparlants, dos dels quals s’han dut a terme mitjançant l’Associació Africana de Balaguer i amb el finançament de la Secretaria per a la Immigració. Un d’aquests cursos té lloc en horari de tarda, per tal de cobrir la demanda del col·lectiu de dones marroquines. Els altres són cursos en horari de vespre, perquè els alumnes puguin combinar amb facilitat la feina i l’aprenentatge de la llengua.
 
En total, 150 persones s’han inscrit durant els mesos de setembre a octubre per poder anar als cursos de català. A més, el Servei Comarcal de Català de la Noguera té previst tornar a engegar el programa del Voluntariat per la Llengua a principis de l’any que ve i oferir, d’aquesta manera, la possibilitat que els alumnes dels cursos bàsics practiquin el català en espais no formals d’aprenentatge.  

CNL de Lleida, SCC de la Noguera
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes