25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 14 de novembre de 2016

Torna la campanya "I tu, jugues en català?" amb novetats

La quarta edició de la campanya "I tu, jugues en català?" es presenta amb diverses novetats. La principal és un concurs fotogràfic, que es farà de l'1 al 21 de desembre a través d'InstagramFacebook i Twitter. Per participar-hi només cal penjar-hi una fotografia del teu joc o joguina preferits amb l'etiqueta #itujuguesencatalà. Les tres millors fotos tindran premi!

Torna la campanya

L'app "Jocs en català", que es va estrenar el 2015, incorporarà noves funcionalitats. El cercador de jocs i joguines permetrà ara ampliar els camps de cerca per obtenir uns resultats més acurats, mostrarà jocs relacionats amb la cerca efectuada i també hi haurà l'opció que cada usuari valori els jocs.

Aquesta darrera possibilitat també es podrà realitzar mitjançant el cercador de jocs i joguines del web (cpnl.cat/jocs), que actualment consta de 640 referències de jocs en català. D'altra banda, un nou apartat d'apps recollirà aplicacions per jugar en català des de dispositius mòbils. Finalment, s'ha millorat la visualització de les activitats que els centres de normalització lingüística duen a terme al llarg del territori. Així, ara es podrà fer una cerca per població i data dels tallers, demostracions i presentacions de jocs que s'organitzin.

Els objectius de la campanya

La campanya "I tu, jugues en català?" té com a finalitat promoure la llengua catalana en l'àmbit del joc i la joguina, un sector en què la presència del català encara ha de recórrer un llarg camí per assolir la normalitat.

El Consorci per a la Normalització Lingüística treballa en diverses línies per aconseguir aquest objectiu: donem a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català entre la ciutadania per fomentar-ne l'ús; col·laborem amb les empreses per sensibilitzar-les en l'ús de la llengua en els productes que treuen al mercat; i visitem els comerços perquè facin visible l'oferta de jocs i joguines que tinguin en català.


Consorci per a la Normalització Lingüísitica

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes