25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 20 d'octubre de 2016

Tertúlia sobre el llibre 'De Collbató a Chamartín' al Club de Lectura Fàcil de Tortosa

Hi van participar persones del Perú, del Marroc, de Moldàvia i de Catalunya

Dins de les activitats del Club de Lectura Fàcil de Tortosa, el dijous 20 d'octubre, a les 17.00 h, va tenir lloc la tertúlia sobre el llibre del mes a la sala de lectura de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, una activitat coordinada pel Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

Tertúlia sobre el llibre 'De Collbató a Chamartín' al Club de Lectura Fàcil de Tortosa

Un moment de la tertúlia sobre el llibre

L'obra escollida per llegir els mesos de setembre i octubre de 2016 fou De Collbató a Chamartín. La Guerra Civil viscuda per un nen (1936-39), de M. Àngels Sellés. Les parelles lingüístiques i els alumnes dels cursos de català participants van anar a buscar el seu exemplar prèviament a la biblioteca i el van llegir en parella, a la classe o en solitari. Seguidament, van apuntar els dubtes i van preguntar les paraules i frases noves al seu voluntari o a la professora.

Per la proximitat amb la festa de la Castanyada, al final de la tertúlia es va llegir en veu alta un text sobre aquesta tradició catalana, es va fer una activitat de comprensió lectora i una explicació per a les persones nouvingudes.

Hi van participar persones del Perú, del Marroc, de Moldàvia i de Catalunya. El mateix dia van tornar el llibre i van demanar en préstec el proper: Catalunya 1714, que ja està disponible per a tothom qui el vulgui llegir.


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes