25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 13 de novembre de 2008

La desena edició del 'Voluntariat per la llengua' a Calafell engega amb disset parelles

La presentació es va fer a les Dependències Municipals de la Platja de Calafell el dia 12 de novembre

Les disset parelles lingüístiques del "Voluntariat per la llengua" que s'han apuntat a la desena edició del programa a Calafell es van conèixer la tarda del dia 12 de novembre.

La desena edició del 'Voluntariat per la llengua' a Calafell engega amb disset parelles

Les disset noves parelles de Calafell es van conèixer a les Dependències Municipals de la Platja de Calafell

L’acte, organitzat pel Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), va tenir lloc a les Dependències Municipals de la Platja de Calafell, on s’hi van aplegar membres de les disset parelles que s’han constituït en aquesta edició. Amb tot, cal recordar que el projecte és de matrícula viva. Per tant, el nombre de participants pot anar augmentant a mesura que passin els dies.

En la presentació es van explicar les activitats previstes per enguany, com són visites a museus i al patrimoni cultural i artístic, i als grups de cultura popular del Vendrell. A més, se’ls va informar dels establiments col·laboradors en el projecte, la funció dels quals és que les parelles lingüístiques siguin ateses en català en aquests comerços, i de les entitats adherides, que coorganitzen activitats específiques per als membres del “Voluntariat” i que en proporcionen membres.

Finalment, se’ls va informar de la creació d’un Club de Lectura Fàcil, activitat que consisteix a trobar-se periòdicament per comentar un llibre que s’ha d’haver llegit prèviament. Aquesta activitat està coorganitzada amb la Biblioteca Ventura Gassol de Calafell.


SCC del Baix Penedès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes