25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 11 de novembre de 2008

VISITA A L’ESPAI NATURAL DEL REMOLAR-FILIPINES

Una vuitantena de persones hi van participar

VISITA A L’ESPAI NATURAL DEL REMOLAR-FILIPINES

El dimarts 11 de novembre, en torn de matí i tarda, l’alumnat dels cursos de català del CNL i les persones que participen al programa Voluntariat per la llengua van poder gaudir de l’Espai Natural del Remolar - Filipines.

Durant la primera part de la visita vam poder observar diversos ocells des de l’aguait, amb l’ajut dels prismàtics que ens van deixar. Hi havia ànecs collverd, corbs marins, fredelugues i algun martinet blanc, cabusset, bernat pescaire, fotja, polla d’aigua i arpella. Pel que fa a la vegetació, vam trobar-hi joncs, salicòrnies, tamarius, etc. Després, durant la segona part de la visita, vam arribar fins a la platja i la pineda que hi ha a la vora. Vam poder observar el pi pinyer, el llentiscle, l’estepa borrera, l’esparreguera, el lliri de mar, el timó marí, etc.

Aquesta visita està gestionada pel Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, amb seu a les Cases d’en Puig. L’Espai Natural del Remolar - Filipines és format per l’estany del Remolar, la maresma de les Filipines (la més extensa del Delta), la riera de Sant Climent i la platja. És un territori privilegiat per observar ànecs que descansen o martinets i bernats que cerquen aliment. I el capvespre és una hora magnífica per escoltar i observar bona part de la fauna de les maresmes i trobar una llum i una tonalitat noves.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes