25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 11 de novembre de 2008

El “Voluntariat per la llengua” ha començat amb força a Castellar del Vallès

El “Voluntariat per la llengua” ha començat amb força a Castellar del Vallès

L’auditori del Casal Catalunya va ser l’escenari, el passat dijous 6 de novembre, de l’acte d’inici del nou curs del programa Voluntariat per la Llengua, que va reunir prop de 50 persones.

L’acte, que va servir perquè moltes de les noves parelles lingüístiques es coneguessin allà mateix, va comptar amb la presència de la regidora de Cooperació i Voluntariat, Glòria Massagué, que va elogiar la tasca que estan portant a terme tant voluntaris com aprenents i va agrair-los l’esforç de dedicar una hora a la setmana a la promoció de la llengua.
En total, són 17 les noves parelles que gaudiran del programa “Voluntariat per la llengua” aquest període de tardor. Una de les particularitats d’aquest període és que dos voluntaris tindran dues parelles, i que una aprenenta d’edicions anteriors, actualment ha passat a ser voluntària.
De totes maneres, no es descarta que abans de finals d’any s’hi puguin incorporar nous participants, ja que aquest és un programa que es pot començar a practicar en qualsevol moment, independentment dels cursos.
 Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes