25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 3 d'octubre de 2016

Vint-i-un establiments de les Terres de l'Ebre, adherits a la campanya "I tu, jugues en català?" 2016

Vint-i-un establiments de les Terres de l'Ebre, de les poblacions d'Amposta, Batea, Bot, Corbera d'Ebre, Deltebre, la Fatarella, Gandesa, Flix, Móra d'Ebre, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa s'han adherit a la campanya "I tu, jugues en català?" 2016, una iniciativa que dóna a conèixer l'oferta comercial de jocs i joguets en català durant tot l'any i, especialment, coincidint amb les dates de Nadal i Reis. 

Vint-i-un establiments de les Terres de l'Ebre, adherits a la campanya

Logo de la campanya

La campanya vol fer visibles aquests productes en català als establiments especialitzats, amb la voluntat de facilitar-ne la compra i fomentar-ne el consum.

La informació sobre aquests establiments apareix en l'aplicació mòbil de la campanya, que permet accedir al cercador de jocs i joguines en català del CPNL (amb més de 600 referències) per paraula clau, per categories de jocs i per edat recomanada. A banda d'això, la campanya disposa d'un web que inclou el cercador de jocs en línia amb l'oferta completa de jocs i joguets existents en català al mercat, que permet al consumidor localitzar els productes que incorporen la llengua catalana. Una altra eina que ajuda a localitzar els establiments adherits a "I tu, jugues en català?" és un mapa Google Maps que es pot consultar per Internet.

Des del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) s'han visitat els comerços dedicats a la venda de jocs i joguets al territori, s'han signat divuit acords de col·laboració amb els establiments adherits i se'ls ha distribuït el material de la campanya. Les botigues adherides s'identifiquen amb una capsa roja amb l'eslògan "I tu, jugues en català?".

És el quart any consecutiu que es du a terme la campanya a les Terres de l'Ebre. L'any 2013 es va iniciar amb l'adhesió dels primers catorze establiments i l'any 2015 n'eren disset. Els comerços participants es comprometen a posar a l'abast dels consumidors jocs i joguets en català.

Els establiments adherits a "I tu, jugues en català" a les Terres de l'Ebre es poden consultar a l'enllaç següent:

/xarxa/cnlterresebre/jocs.html


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes