25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 3 d'octubre de 2016

El joc "Troba-la i encerta-la!" és la cinquena gimcana lingüística "A peu per Sant Adrià"

Una iniciativa per difondre la llengua catalana, amb la col·laboració dels comerços, que es durà a terme durant el mes d'octubre

El joc

Novament els establiments de Sant Adrià de Besòs participen en aquest joc de llengua que repartirà 10 premis en vals de compra de 30 euros cadascun, obsequi de l'Associació Agrupació Botiguers de Sant Adrià i l'Associació de Venedors del Mercat Municipal de Sant Adrià, entre els concursants que hi participin i emplenin les butlletes amb el nom de les botigues on han trobat el cartell i la frase feta demanada.

L'Ajuntament de la ciutat s'ha implicat en al campanya adreçant una carta als establiments, els quals estan sent visitats per personal del CNL per oferir-los de participar en el joc, que ajudarà a activar l'ús de la llengua catalana als coemrços.

Durant tot el mes d'octubre els cartells estaran penjats, una mica amagats perquè es trobin, i el dia 4 de novembre, a les 12 del migdia, al Mercat, es farà el sorteig i el lliurament de premis.

"A peu per Sant Adrià" es va portar a terme per primer cop l'any 2012. Des d'aleshores, cada any hem organitzat una gimcana o un joc lingüístics amb la col·laboració sempre de l'Ajuntament de la ciutat i, depenent del tema tractat, amb les entitats i organitzacions, amb centres d'ensenyament, amb botigues, etc. 


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes