25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 30 de setembre de 2016

El Consorci participa en els actes del 20è aniversari de la mort d'Artur Bladé i Desumvila

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) participa en la celebració del 20è aniversari de la mort de l'escriptor Artur Bladé i Desumvila que se celebren a les Terres de l'Ebre. En concret, el CNLTE intervé en dos clubs de lectura a les biblioteques de Deltebre (Baix Ebre) i Alcanar (Montsià).

El Consorci participa en els actes del 20è aniversari de la mort d'Artur Bladé i Desumvila

Sessió del club de lectura celebrada a Deltebre.

En el marc dels actes commemoratius, el 29 de setembre de 2016 va tindre lloc a la Biblioteca Delta de l'Ebre, de Deltebre una tertúlia sobre l'obra de Bladé L'edat d'or, a càrrec de Jordi Duran, director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), amb la participació de set lectors del municipi. Posteriorment, el 30 de novembre de 2016, a les 19.00 h, se celebrarà a la Biblioteca Trinitari Fabregat, d'Alcanar, una altra trobada de lectors d'aquesta obra, coordinada també pel director del CNLTE.

Artur Bladé i Desumvila (Benissanet, 1907-Barcelona, 2005) és l'escriptor més destacat de la comarca de la Ribera d'Ebre i un dels principals narradors de les Terres de l'Ebre. L'edat d'or és un llibre de memòries dels temps d'infantesa i de joventut de l'autor.

L'organització dels clubs de lectura va a càrrec d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre, la Biblioteca Trinitari Fabregat i la Central de Biblioteques de les Terres de l'Ebre del Departament de Cultura de la Generalitat, amb la col·laboració del CNLTE, l'Institut Ramon Muntaner (IRMU) i el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre (CERE).


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes