25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 19 de setembre de 2016

El Futbol Club Barcelona i el Consorci per a la Normalització Lingüística, junts per donar a conèixer el patrimoni cultural i esportiu del país

El Futbol Club Barcelona (FCB) ofereix una promoció per a l'alumnat, els participants en el programa Voluntariat per la llengua i els treballadors del Consorci per a la Normalització Lingüística. L'avantatge promocional es concreta en un descompte en l'entrada general a la Camp Nou Experience (Tour & Museu).

El Futbol Club Barcelona i el Consorci per a la  Normalització Lingüística, junts per donar a conèixer el patrimoni cultural i esportiu del país

Aquesta promoció s'emmarca en el programa Llengua, cultura i cohesió del CPNL i consolida la voluntat de les dues institucions de treballar conjuntament i en xarxa per fomentar l'ús social del català com a eina de convivència i difondre la llengua, la història i la cultura catalanes entre tota la població.

El CPNL, amb el programa Llengua, cultura i cohesió, motiva l'aprenentatge i  l'ús de la llengua de l'alumnat i el VxL del Consorci a partir del coneixement del patrimoni literari i cultural del país, així com també de les entitats socials, culturals i esportives de cada població. Aquestes entitats són un mitjà immillorable per afavorir la cohesió social de la població nouvinguda.

El FC Barcelona ha celebrat aquest mes de juliol el centenari del primer document oficial del club escrit en llengua catalana, l'acta de la primera reunió de la Junta Directiva presidida per Gaspar Rosés, el punt de partida de l'adopció del català com a llengua oficial de l'entitat. El compromís amb la cultura i el país és un valor inalienable del FC Barcelona i la llengua catalana ha estat sempre reivindicada pel club com a símbol de llibertat i com a element diferencial i aglutinador de la seva massa social.


Amb aquesta promoció, l'alumnat del Consorci, els participants en el Voluntariat per la llengua i el personal del CPNL podran gaudir d'un 25% de descompte en l'entrada general a la Camp Nou Experience (Tour & Museu) fins al 31 de desembre de 2016.

La Camp Nou Experience és la millor manera de conèixer la història del Futbol Club Barcelona en primera persona i reviure, en una experiència multimèdia, els grans moments que han fet del Barça "Més que un Club".

La visita, d'una durada estimada d'entre una hora i mitja i dues hores, permet descobrir l'emoció que es viu al Camp Nou durant un circuit pels racons més emblemàtics de l'estadi. La Camp Nou Experience també inclou la visita al Museu del FCB on es mostren tots els trofeus aconseguits per totes les seccions esportives del club català al llarg de la seva història. El Museu també ofereix un espai multimèdia que explica la història del club i la nova àrea dedicada a Lionel Messi.


Àmbit de Projecció
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes