25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 6 de novembre de 2008

El CNL de Tarragona inaugura el curs 2008-2009 visitant 'La mar de llengües'

L'acte va tenir lloc al Pretori romà, que acull l'exposició

Per primera vegada des de fa uns quants anys, l'acte inaugural del curs acadèmic que s'acaba d'encetar, la tarda del dia 5 de novembre, no ha tingut lloc a la seu del CNL de Tarragona, a l'Antiga Audiència, sinó en un altre dels edificis històrics de la ciutat: el Pretori romà.

El CNL de Tarragona inaugura el curs 2008-2009 visitant 'La mar de llengües'

L'exposició ocupa una de les voltes més grans del Pretori

La raó d'aquest canvi és que l'acte no va consistir en una conferència, com sol ser habitual, sinó en la visita guiada a l'exposició "La mar de les llengües", que presenta l'Ajuntament de Tarragona a l'històric museu de la plaça del Rei fins al 16 de novembre.

La directora del CNL, Rosa M. Ibarz, va encetar l'acte donant la benvinguda a alumnes i voluntaris presents i donant pas al parlament de la presidenta del Consell de Centre (i regidora de Política Lingüística de l'Ajuntament de Tarragona), Rosa Rossell, que va destacar la gran feina que es fa des del CNL amb els cursos de català per a adults i el "Voluntariat per la llengua".

Acabats els parlaments, es va fer la visita guiada a l'exposició per grups, i un refresc i un aperitiu ofert pel Servei de Política Lingüística de l'Ajuntament van posar el punt final a l'estrena del curs acadèmic.


CNL de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes