25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dissabte, 25 d'octubre de 2008

Els Nens del Vendrell reben els alumnes de català i els voluntaris lingüístics del Vendrell

És la primera visita del programa 'Aprenem amb la cultura'

La primera actuació del programa “Aprenem amb la cultura”, una visita al local dels Nens del Vendrell, es va dur a terme el divendres 24 d'octubre.

Els Nens del Vendrell reben els alumnes de català i els voluntaris lingüístics del Vendrell

Aquest és un projecte creat i organitzat pel Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, a través de l’Oficina de Català del Vendrell, i el Patronat Municipal de Serveis Culturals de l’Ajuntament del Vendrell.

Una setantena de participants, tots ells alumnes dels cursos de català per a adults amb les seves famílies, van assistir el divendres 24 a l’assaig de la colla castellera dels Nens del Vendrell.

   A fer pinya!

La sortida va ser tot un èxit tot i l’hora de trobada (les 10 del vespre). Els Nens els van acollir amb una breu presentació de la colla i el món casteller, els van ensenyar les instal·lacions i els van fer participar activament a l’assaig, fent que els convidats se sentissin part important d’aquell esdeveniment. Finalment, en acomiadar-los, els van regalar una bossa amb la revista i diferent material de la colla.

“Aprenem amb la cultura” és un programa de visites dels alumnes dels cursos de català per a adults i de les parelles lingüístiques als grups de cultura popular i al patrimoni cultural i artístic del Vendrell. Un dels seus objectius més importants és que, alhora que utilitzen i practiquen el català, aquestes persones puguin conèixer una mica més la vida social i cultural del seu poble. Així doncs, es fomenta l’ús de la llengua a més de facilitar als alumnes l’apropament a la quotidianitat social i cultural del Vendrell.

La propera sortida tindrà lloc el 29 de novembre, amb la visita a l’assaig del Ço del Botafoc.

 


OC del Vendrell
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes