25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 29 d'octubre de 2008

L'alumnat de català de Constantí tanca l'octubre amb una sèrie d'activitats culturals

Xerrades, visites a exposicions i tallers de cuina complementen les classes de llengua

Els alumnes dels cursos de català de Constantí han acabat el mes d'octubre participant en una sèrie d'activitats complementàries de tipus cultural com ara xerrades, visites a exposicions i tallers de cuina.

L'alumnat de català de Constantí tanca l'octubre amb una sèrie d'activitats culturals

Taller de cuina i castanyada per acabar el mes d'octubre

Els alumnes dels cursos inicials i bàsics de català van iniciar les activitats complementàries assistint a la primera de les xerrades de tardor del Centre d'Assistència Primària. Es preveu una sessió mensual, la primera de les quals es va fer el dia 22 d'octubre i va estar dedicada a les malalties de tardor. Els mateixos alumnes van visitar, el dia 24, una exposició dels alumnes de l'Escola d'Art de Tarragona al Sindicat Agrícola de Constantí.

L'última activitat per als alumnes dels cursos de català va ser el taller de cuina de postres de tardor que va tenir lloc el dia 29, a la tarda. La mestra cuinera va ser Patrícia Leanza, alumna que va guanyar el concurs de pastissos interculturals durant la Setmana Cultural de l'abril passat amb un pastís en forma de Queta. En aquesta ocasió, la recepta estel·lar del curs de cuina de tardor han estat els panellets, i es va tancar el taller celebrant la castanyada entre les alumnes participants.

 


OC de Constantí

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes