25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 20 de juliol de 2016

L’Ajuntament d’Olèrdola promou la xarxa d’establiments col·laboradors al municipi

El mes de juliol ha començat a Moja (Olèrdola) una campanya per fomentar l'adhesió d'establiments col·laboradors al programa de Voluntariat per la llengua a fi que les persones que estan aprenent català puguin practicar-lo en contextos reals.

L’Ajuntament d’Olèrdola promou la xarxa d’establiments col·laboradors al municipi

L'Ajuntament d'Olèrdola està adherit des de l'any 2011 al Voluntariat per la llengua (VxL) i s'ha implicat en la campanya adreçant una carta als establiments. En l'escrit s'assenyala que es pretén "dinamitzar i activar l'ús de la llengua catalana als comerços i restaurants, per tal de fer del català una llengua de trobada i de convivència". En la carta també s'indica que els establiment que s'adhereixin al VxL "es comprometen a garantir que les persones que vagin al seu negoci trobaran facilitats per expressar-se i ser ateses en català, encara que el parlin amb dificultat".

Els establiments adherits tindran un distintiu que els identificarà com a col·laboradors del VxL. També figuraran en una llista que el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Alt Penedès i el Garraf difon entre les persones que participen en el VxL i l'alumnat dels cursos de català per adults de les dues comarques. Actualment hi ha uns 200 establiment a la llista de tot el CNL.

Per adherir-se a la campanya, els establiments han de trucar al 93 890 61 79 (Servei de Català de Vilafranca i l'Alt Penedès) o enviar un correu electrònic a l'adreça vxl.altpenedes(ELIMINAR)@cpnl.cat.


CNL de l'Alt Penedès i el Garraf

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes