25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 14 de juliol de 2016

La Fabra i Coats acull un nou acte de formació de parelles lingüístiques

Els nous voluntaris i aprenents van gaudir d'una visita guiada a l'edifici de la mà dels Amics de la Fabra i Coats.

Ahir es va celebrar un nou acte de presentació de parelles lingüístiques del programa Voluntariat per la llengua al vestíbul de la recentment estrenada delegació de Sant Andreu del CNL de Barcelona, al recinte de la Fabra i Coats.

La Fabra i Coats acull un nou acte de formació de parelles lingüístiques

Les noves parelles lingüístiques van omplir el vestíbul de la delegació de Sant Andreu, a la Fabra i Coats.

Vint noves parelles lingüístiques van fer la seva primera trobada ahir a la Fabra i Coats en un acte organitzat per la Delegació de Sant Andreu i el Voluntariat per la llengua del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona. En aquesta ocasió la dinàmica  per posar en contacte cada nou aprenent amb el seu voluntari es va fer a partir de fotografies partides en dos, una meitat per al voluntari i l'altra meitat per a l'aprenent, i que els participants podien trobar a l'exposició permanent que hi ha a la delegació de Sant Andreu, "La Fabra i Coats abans i ara. Síntesi històrica", que explica la història de la fàbrica.

Com que la dinàmica es va fer al final de l'acte i, com sempre, va servir per propiciar un ambient de molta complicitat, la responsable de la delegació de Sant Andreu del CNL, Imma Bigorra, es va prendre la llicència de fer broma dient als assistents: "hem fet la presentació entre aprenent i voluntari al final de l'acte perquè després comenceu a parlar i ja no ens feu cas". Bigorra també va explicar breument l'activitat del Centre i va convidar les parelles a gaudir del Voluntariat per la llengua, un programa que "és un complement ideal per als cursos de català i per acabar de parlar amb fluïdesa".

Com a cada acte de presentació de parelles, Marcel Pellejà, responsable del Voluntariat per la llengua a Barcelona, va explicar als voluntaris i als aprenents com funciona el programa i els va recordar que un dels objectius és que voltin i coneguin entitats i espais de la ciutat.

Per acabar, l'associació Amics de la Fabra i Coats va oferir als assistents a l'acte una visita guiada a la Fabra i Coats.


Voluntariat per la llengua
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes