25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimecres, 29 d'octubre de 2008

L'onzena temporada del Voluntariat lingüístic a Tarragona comença amb 48 parelles

A partir d'aquesta edició, aprenents i voluntaris tenen un carnet del Voluntariat per obtenir descomptes i entrada lliure en activitats culturals

A la tarda del 29 d'octubre va tenir lloc la presentació de parelles de l'onzena edició del Voluntariat per la llengua a Tarragona. Aquesta temporada hi prenen part 48 parelles, de les quals 27 són noves i 21 repeteixen.

L'onzena temporada del Voluntariat lingüístic a Tarragona comença amb 48 parelles

En aquesta edició, 27 parelles s'estrenen i 21 repeteixen

La principal novetat d'aquesta edició és el carnet del Voluntariat, que serveix per obtenir descomptes i l'entrada lliure a determinades activitats culturals.

La presentació es va fer a la sala d'actes de l'Antiga Audiència, a les 7 de la tarda, i va anar a càrrec de la directora del CNL i del tècnic de Voluntariat. Després de la benvinguda de la directora i l'explicació del programa, es va projectar un tall de 3 minuts del programa de televisió Els nous catalans, en què intervenen dues parelles lingüístiques.

    Carnet i descomptes

El tècnic responsable del programa al CNL de Tarragona va presentar i distribuir els nous carnets del Voluntariat, que serveixen per accedir gratuïtament a tots els recintes del Museu d'Història de Tarragona i, en determinats casos, per obtenir descomptes en les entrades d'alguns espectacles, com el de l'òpera Bruna de nit (25% de descompte).

A les parelles se'ls ha explicat de quines activitats complementàries podran gaudir, i també se'ls ha ofert la possibilitat de participar en algun dels microtallers que organitza l'Àrea d'Ensenyament del CNL de Tarragona, com el d'intercanvi amb l'Alguer. A més, totes les parelles estan convidades a l'acte inaugural del curs acadèmic 2008-09, el dia 5 de novembre.

 


SLC de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes