25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 12 de juliol de 2016

Lliurament dels premis del concurs Benvinguda a l’estiu!

Enguany ha estat la V edició d’aquest concurs de llengua i cultura catalanes organitzat pel Centre de Normalització Lingüística Montserrat i Diesa restauració

Susana Cabeza, Anna Caro i Laura Leal han estat les persones guanyadores del V concurs Benvinguda a l'estiu! L'acte de lliurament dels premis, 3 menús per a dues persones, oferts per Diesa restauració, s'ha fet al restaurant Maïami amb la presència de la regidora de Cultura i presidenta del Consell del CNL Montserrat, Anna Crespo.

Lliurament dels premis del concurs Benvinguda a l’estiu!

L'activitat, que pretén ser lúdica i divertida d'acord amb aquests mesos de calor, forma part de les col·laboracions que al llarg de l'any duen a terme Diesa restauració i el CNL Montserrat amb l'objectiu de promoure l'ús i el coneixement del català.

Ambdues organitzacions estan molt satisfetes de la resposta a aquest concurs estiuenc i coincideixen a afirmar que és una bona manera per difondre la llengua catalana. Concretament enguany, el concurs ha consistit a conèixer el significat de dites catalanes relacionades amb el menjar i el beure.


dc

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes