25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 4 de juliol de 2016

El CNL va celebrar el final dels cursos i del Voluntariat per la llengua a Reus

A la capital del Baix Camp enguany s'han impartit 50 cursos presencials i hi ha hagut 1.081 inscrits. A més, s'hi ha constituït 158 parelles lingüístiques.

El CNL va celebrar el final dels cursos i del Voluntariat per la llengua a Reus

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) va celebrar el dia 30 de juny a les 19 h al jardí del Mas Vilanova la cloenda dels cursos de català i del programa Voluntariat per la llengua.

Enguany el CNL ha organitzat a  Reus 50 cursos presencials i 21 a distància i ha tingut 1.081 inscripcions. A aquests encara se'ls haurà de sumar els intensius de juliol. La informació es pot consultar al web del CNL (www.cpnl.cat/reus).

A més, ha format 158 parelles lingüístiques a Reus, i 300 en tota la comarca, incloent les Cambrils, l'Hospitalet de l'Infant,  Mint-roig, Riudoms,  l'Aleixar, Vinyols, Montbrió i la Selva.

Aquest estiu se'n posaran en marxa més. Tothom qui hi estigui interessat pot demanar de participar-hi al CNL o emplenant la fitxa a www.vxl.cat

L'acte, en què va intervenir  Anna Saperas, directora del CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura i  M. Dolors Sardà, presidenta del Consell del CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura i regidora d'Ensenyament i Política Lingüística, va ser conduït per  Jordina Biosca i va combinar les actuacions d'aquesta actriu amb lectures i anècdotes de diversos alumnes.

També es va conèixer el guanyador del sorteig dut a terme entre les persones que han fet pràctiques lingüístiques als establiments col·laboradors en el Voluntariat per la llengua i del sorteig que es va fer  entre les persones que havien preparat un plat  per al refrigeri que tots van compartir en acabar.

En dies anteriors s'havien  organitzat ja actes similars a Falset, Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant, que formen part també del CNL de l'Àrea de Reus.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes