25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 14 de juny de 2016

Voluntaris i aprenents es coneixen a ritme de xarleston a les Corts

El Centre Cívic "Pere Quart" es vesteix de cabaret per donar la benvinguda a una vintena de parelles lingüístiques.

Dilluns passat, una vintena de noves parelles lingüístiques es van estrenar al Voluntariat per la llengua com a protagonistes d'una obra de cabaret i a ritme de xarleston en un acte conduït per l'actriu Mònica Sánchez, alumna dels cursos de català del CNL, al Centre Cìvic Joan Oliver "Pere Quart".

Voluntaris i aprenents es coneixen a ritme de xarleston a les Corts

Foto de família de les noves parelles lingüístiques.

La delegació de les Corts i l'equip de Voluntariat per la llengua del CNL de Barcelona van organitzar un acte especial de benvinguda al programa per als nous aprenents i voluntaris que els va fer viatjar al passat, concretament fins a la Barcelona dels anys vint de la mà de la Belle Henriette (Mònica Sánchez, de la companyia Breu Teatre Estratègic), artista principal de Le Petit Moulin Rouge del Paral·lel, i del seu marit Pasqual (Sergi Zamora).

La Belle Henriette va facilitar als assistents tota mena d'indumentària i complements típics de l'època per duplicat, la qual cosa li va permetre aparellar cada voluntari amb l'aprenent corresponent en funció de la peça de roba o complement que tingués cadascun. Tot plegat va esdevenir un joc molt divertit que la Belle Henriette va conduir amb un excel·lent sentit de l'humor, elegància i professionalitat.

Intercanvi cultural

D'altra banda, el voluntari Josep Vaquer va explicar que la seva experiència en el programa l'ha "enriquit molt" perquè li ha permés "conèixer persones de tot el món i participar en un intercanvi de cultures real". Cal destacar que actualment Vaquer té set parelles lingüístiques.


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes