25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 13 de juny de 2016

Finalitza la temporada de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa

Aquest dilluns 13 de juny de 2016 ha finalitzat la sexta temporada de l'espai radiofònic Llengua.cat, que s'emet a Ràdio Tortosa els dilluns al matí en la seua programació habitual.

Finalitza la temporada de 'Llengua.cat', espai lingüístic a Ràdio Tortosa

L'emissora municipal Ràdio Tortosa (103.3 FM) va iniciar el 5 d'octubre de 2015 l'emissió de la sexta temporada de l'espai Llengua.cat, amb la col·laboració del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE). Es tracta d'una intervenció radiofònica de 15 minuts de durada, que s'emet els dilluns, a partir de les 10.30 h, dins el magazín matinal La Punta del Diamant, dirigit per Núria Mora.

Llengua.cat tracta exclusivament temes relacionats amb la llengua catalana i inclou diferents apartats: actualitat del CNLTE i del programa Voluntariat per la llengua, assessorament i recursos lingüístics, comentaris lingüístics i la secció El Diccionari, on es comenten aspectes relacionats amb qüestions lèxiques.

Durant la temporada 2015/2016 s'han emès un total de 26 programes, amb la qual cosa el Llengua.cat acumula al llarg dels seus sis anys de vida un total de 169 emissions.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes