25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 31 de maig de 2016

L’Oficina Jove del Tarragonès s’afegeix al VxL

A partir de la col·laboració entre la Direcció General de Joventut/Agència Catalana de la Joventut i la Direcció General de Política Lingüística amb el programa de Voluntariat per la llengua (VxL), l'Oficina Jove del Tarragonès és un nou punt d'informació amb material específic per a totes les persones que vulguin participar com a voluntaris o aprenents.

L’Oficina Jove del Tarragonès s’afegeix al VxL

A la Plaça Imperial Tàrraco de Tarragona s'ubica la seu de l'Oficina Jove del Tarragonès, una finestra única d'informació i assessorament al jovent de la comarca. En ella hi podeu trobar professionals de les tres Administracions que treballen en xarxa per tal d'oferir-vos els següents serveis: Informació, treball i salut.

L'objectiu general del programa Voluntariat per la llengua és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d'aquesta llengua en contextos reals de forma relaxada, per tal que es decideixin a parlar-la.  A més es vol promoure entre el col·lectiu catalanoparlant la idea que no cal canviar de llengua per acollir millor les persones que arriben a casa nostra.


CNL de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes