25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 30 de maig de 2016

L'autor de jocs Toni Serradesanferm, a El Club del joc de Nou Barris

Amb un gran èxit d'assistència, el reconegut autor de jocs de taula, Toni Serradesanferm, va presentar el seu joc de taula Storytelling a la darrera sessió d'El Club del joc de Nou Barris, que va tenir lloc a la Llibreria la Font de Mimir el 25 de maig passat.

L'autor de jocs Toni Serradesanferm, a El Club del joc de Nou Barris

Toni Serradesanferm ensenya a jugar amb l'Storytelling els participants del Club del joc.

La llibreria de La font de mimir es va omplir de gom a gom per jugar al joc familiar Storytelling, que representa "l'art d'explicar contes", mentre una persona assumeix el paper de rondallaire per aconseguir filar diferents històries conegudes. Storytelling és un joc per a 2-6 jugadors a partir de 5 anys que fa servir una mecànica de localització d'imatges i percepció visual per desenvolupar la partida que atrapa els jugadors a mesura que avança el joc. Hi ha una sèrie de cartes en què es narra el joc i unes fitxes amb les diferents imatges que s'han de localitzar en cada moment segons la carta que s'estigui llegint.

El joc ha estat possible gràcies a una campanya de micromecenatge a Verkami amb l'objectiu d'aconseguir 6.000 euros per fer-lo realitat i s'ha editat en castellà, català, anglès i alemany.

L'activitat d'El Club del joc va lligada a la campanya I tu, jugues en català? que vol donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i de fomentar-ne l'ús i el consum.

Àlbum de fotos.


Delegació de Nou Barris del CNL de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes