25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 20 de maig de 2016

Les pel·lícules 'El fill pròdig' i 'Nit reial' s'estrenen avui als cinemes en català

El doblatge i la subtitulació dels dos films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

Les pel·lícules 'El fill pròdig' i 'Nit reial' s'estrenen avui als cinemes en català

Els films El fill pròdig i Nit reial s'estrenen avui divendres, 20 de maig, en català. El fill pròdig s'estrena en versió doblada i també en versió original subtitulada en català (VOSC). Nit Reial s'estrena en VOSC. El doblatge i la subtitulació dels films té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.

El fill pròdig

La pel·lícula està dirigida per Michael Davis i John Errington, i interpretada per Robert Davi, Edie McClurg, John Diehl, Jason Burkey, Zoe Myers, Robert Amaya, Sean Hannity, Johanna Jowett, Rusty Martin Sr., Robert Crayton, Alec VanOwen i Jordan Rhodes.

L'argument se centra en Jacob, que està cansat de viure a la granja familiar i vol viure de manera més lliure. Amb els diners de l'herència avançada se'n va a la ciutat i es converteix en inversor, fins que els diners desapareixen i ha de fugir.

El film ha estat distribuït per Paycom Multimedia, que aquest 2016 ha estrenat en versió catalana Els Anderson a la neu i La passió de Port Talbot.

El film es podrà veure al Cinema Maldà en VOSC.

Nit reial

El film està dirigit per Julian Jarrold i interpretat per Sarah Gadon, Emily Watson, Jack Reynor, Rupert Everett, Bel Powley, Roger Allam, Jack Laskey, Ruth Sheen, Anastasia Harrold, Jack Gordon, Geoffrey Streatfeild i Sophia Di Martino.

La història se situa en el Dia de la Victòria a Europa. La ciutat de Londres celebra el final de la guerra i les joves princeses Margarida i Isabel decideixen celebrar-ho fora del palau, com dues noies més.

La pel·lícula ha estat distribuïda per A contracorriente films, que aquest 2016 ha estrenat en català els films Mustang, Hitchock/Truffaut i La venjança de la Jane.

La pel·lícula es podrà veure als Cines Verdi de Barcelona.


Direcció General de Política Lingüística
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes