25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 8 de maig de 2006

Conveni de col·laboració amb Fedelatina

El Centre de Normalització Lingüística de Barcelona va signar el passat mes d’abril un conveni de col·laboració amb Fedelatina, a través del qual, entre d’altres accions, imparteix un curs bàsic de català a la seu de l’entitat per als seus usuaris.

Fedelatina és una federació que aplega més de 60 entitats de persones immigrades de països llatinoamericans majoritàriament. És una entitat amb seu a Barcelona, al districte de Ciutat Vella, tot i que desenvolupa activitats arreu de Catalunya. A partir del conveni signat, el Centre de Normalització Lingüística, mitjançant la seva delegació a Ciutat Vella, durà a terme accions de promoció de l’ús del català en les activitats quotidianes de l’entitat i dels seus usuaris mitjançant les diverses publicacions de l’entitat. El CNL de Barcelona també oferirà assessorament lingüístic per als textos que l’entitat produeix i organitzarà cursos bàsics de català adreçats a les persones associades a les seves entitats, si així ho desitgen.

 

En aquest marc, el CNL de Barcelona també ha organitzat un curs de nivell B1, d’acord amb la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat de Catalunya. Aquest curs s’imparteix els dimarts i els dijous al local de Fedelatina, c/ Sant Francesc, 15, als vespres. Va començar el dia 18 d’abril i acabarà el 27 de juliol; hi ha 23 persones inscrites originàries de diversos països: Argentina, Colòmbia, Xile, Moldàvia, Uruguai, Perú, Marroc, Mèxic....


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona - Delegació de Ciutat Vella

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes