25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 20 d'octubre de 2008

Canvi de local del Servei de Català de Polinyà

El passat 11 d’octubre es va inaugurar l’edifici municipal El Roure

Canvi de local del Servei de Català de Polinyà

El passat dissabte 11 d’octubre es va inaugurar l’edifici municipal El Roure, on s’ubica el Casal de la Gent Gran, el Centre de Formació Permanent i el departament de Promoció Econòmica i Orientació Laboral (POL).


L’acte va comptar amb la presència dels regidors i regidores del consistori de l’Ajuntament de Polinyà encapçalats per l’alcaldessa, Pepita Pedraza, i també amb la directora general d’Acció Cívica, de la Secretaria d’Acció Ciutadana, del Departament de Governació de la Generalitat, Violant Mascaró. Després dels parlaments, els assistents van poder escoltar l’actuació musical de la Coral de la Gent Gran i visitar les noves instal•lacions.


A la 1a planta s’ubica el Centre de Formació Permanent, on es fan els cursos de formació per a persones adultes i disposa d’aules convencionals, d’una aula d’informàtica i una aula d’autoformació. En aquest espai és on s’ubica el nou local del Servei de Català de Polinyà, on s’hi accedeix pel carrer de Balmes, 10. L’horari d’atenció al públic és dilluns, dimarts i dijous de 10 a 13 h i dilluns de 17 a 19 h, telèfon 93 713 24 69.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes