25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 13 de maig de 2016

Creixell presenta les dotze parelles lingüístiques de la seva tercera edició

La tercera edició del Voluntariat per la llengua a Creixell (Tarragonès) es va presentar la tarda del 12 de maig a la casa de cultura Cal Cabaler, amb la participació de dotze parelles lingüístiques.

Creixell presenta les dotze parelles lingüístiques de la seva tercera edició

A l'acte hi van assistir l'alcalde de Creixell, Jordi Llopart, el regidor de cultura, Francesc Sentís, i Maribel Pérez de la Biblioteca Municipal de Creixell. Al llarg de la presentació es va fer el lliurament del material a les parelles lingüístiques. Voluntaris i aprenents van rebre el nou quadern de la col·lecció "Parlem tu i jo. Mirant al cel" (amb el conte "Déu i el senyor Gratacòs" i el còmic Pirokua, els camins de l'amistat), les indicacions del Vxl juntament amb el carnet, el full de temes per parlar i el full de calendari de les trobades.

A més, se'ls va indicar com podien participar a través de les pàgines de Facebook (Voluntariat per la llengua Tarragona i CNL Tarragona) i Twitter (CNL Tarragona) en les activitats que promou el CNL de Tarragona.

Les dotze parelles participants al programa estan formades amb aprenents de països com Colòmbia, Ucraïna, República Dominicana, el Marroc, i de la resta de l'Estat espanyol. En aquesta nova edició hi intervenen establiments col·laboradors i entitats del poble que dinamitzaran les hores de conversa.


CNL de Tarragona

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes