25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 6 de maig de 2016

Acte de presentació del programa Voluntariat per la llengua a la Sénia

Amb la col·laboració de l'Ajuntament

El 6 de maig va tindre lloc a l'Espai Jove de la Sénia la presentació del programa Voluntariat per la llengua (VxL) amb l'assistència de 40 persones. L'acte va comptar amb el suport de l'Ajuntament.

Acte de presentació del programa Voluntariat per la llengua a la Sénia

Un moment de l'acte amb la presència d'Adela Muresan, voluntària, i Julie Berry, aprenent, que expliquen la seva experiència

Gràcies a la col·laboració activa de l'Ajuntament de la Sénia, a través de la Regidora d'Ensenyament, Isa Castells, i de la mediadora Florina Tudorache, el divendres 6 de maig, a les 19.00 h, a l'Espai Jove, es va fer un acte de presentació del programa Voluntariat per la llengua amb l'assistència de 40 persones.

Van presentar l'acte l'alcalde de la Sénia, Moisès Reverté, la regidora d'Educació, Isa Castells, i la mediadora municipal, Florina Tudorache.

La dinamitzadora del VxL al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), Ester Martí, va explicar en què consisteix el programa i els tipus d'activitats que s'hi poden portar a terme, com ara parelles lingüístiques i grups de lectura i conversa.

A continuació, Adela Muresan va explicar la seva experiència, positiva i exemplar pel fet d'haver començat com a aprenent fa 5 anys i per haver continuat com a voluntària en l'actualitat, per haver assolit un bon nivell de català oral, amb l'aprenent Julie Berry, de la Galera, qui també va explicar la seva experiència al programa.

Per acabar, es va passar un vídeo de la sèrie 10 cites, emesa al seu dia a TV3, i que explica l'experiència de diverses parelles lingüístiques.

En finalitzar l'acte, diverses persones van emplenar les fitxes de voluntari i aprenent, i aviat es muntarà les parelles lingüístiques i grups de conversa i lectura a la Sénia.


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes