25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 3 de maig de 2016

Acaben a les Terres de l'Ebre els cursos de català per a persones aturades del programa Aprèn.cat

Han finalitzat a les Terres de l'Ebre els cursos de català per a persones aturades del programa Aprèn.cat, finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Els cursos s'han impartit entre els mesos de gener i abril de 2016 al Consell Comarcal del Montsià, a Amposta, i al Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), a Tortosa, amb una inscripció de 135 alumnes.

Acaben a les Terres de l'Ebre els cursos de català per a persones aturades del programa Aprèn.cat

Al Consell Comarcal del Montsià (Amposta) s'han impartit tres cursos dels nivells bàsic 1, bàsic 2 i bàsic 3, tots tres de 45 hores de durada, per a persones aturades amb pocs coneixements de llengua catalana. Hi ha hagut una inscripció de 69 persones, de les quals 54 han finalitzat els cursos.

Al CNLTE (Tortosa) s'han impartit altres tres cursos de català dels nivells inicial 1, inicial 2 i bàsic 1, també de 45 hores, amb 66 inscrits i 48 persones que han completat la formació.

En conjunt, el programa Aprèn.cat 2016 a les Terres de l'Ebre ha constat de sis cursos (inicials i bàsics), amb 135 inscripcions i 102 persones que han finalitzat la formació.

La finalitat d'aquest programa del SOC se centra a ajudar l'alumnat a començar a entendre i parlar el català per millorar les possibilitats de trobar feina.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes