25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 18 de març de 2016

Quatre alumnes del CNL participen al Concurs de Contes del Món

Organitzat per l'Associació Com Sóc

Tres alumnes del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) del nivell Intermedi i una alumna de nivell Elemental van participar en la categoria d'adults, nivell Elemental-Intermedi, del Concurs de Contes del Món.

Quatre alumnes del CNL participen al Concurs de Contes del Món

Imatge del conte 'Etsa, una llegenda shuar'

Els quatre alumnes van participar al Concurs de Contes del Món amb un conte tradicional del seu país. Concretament, Jacques Ligeron, alumne de nivell Intermedi, amb el conte occità El salt de la Mounine (França); Nora Outmane, alumna de nivell Intermedi, amb el conte amazig La cova Friouato (el Marroc); Antonio Moreno, alumne de nivell Intermedi, amb el conte La casa de la por (Andalusia), i Fátima Barrera, alumna de nivell Elemental, amb el conte Etsa, una llegenda shuar (Equador).

Per presentar-se al concurs, els participants, a banda de redactar el conte tradicional, havien de fer-hi una il·lustració al·legòrica i gravar-ne un podcast, cosa que es va poder fer gràcies a la col·laboració de Ràdio Tortosa.

L'any anterior s'hi va presentar l'aprenent de Voluntariat per la llengua Stella Maris Mollardo amb el conte La flor de l'irupé, conte guaraní de l'Argentina, que va ser seleccionat i editat dins del llibre i disc del 2015 que publica l'Associació Com Sóc amb els contes seleccionats de cada any.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats
    Web de l'Associació Com Sóc

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes