25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 25 d'abril de 2016

Campredó dedica la biblioteca municipal a l'escriptor Manuel Pérez Bonfill

En el marc dels actes de l'Any Manuel Pérez Bonfill, el poble de Campredó va acollir el dijous 21 d'abril els actes de concessió del nom del professor i escriptor tortosí a la Biblioteca Municipal de Campredó.

Campredó dedica la biblioteca municipal a l'escriptor Manuel Pérez Bonfill

L'acte va esdevindre un veritable homenatge a Pérez Bonfill amb motiu del seu 90è aniversari, que tindrà lloc el mes de novembre de 2016. Entre les activitats celebrades cal destacar una trobada de poetes, dramaturgs i escriptors; una exposició de llibres de l'homenatjat; un recital poeticomusical de l'obra de Pérez Bonfill, i la glossa de la figura de l'escriptor, a cura dels professor Octavi Iglesias i del lingüista Joan Beltran.

L'acte va aplegar una seixantena de persones, va comptar amb la presència de les primeres autoritats de l'entitat municipal descentralitzada de Campredó i de l'Ajuntament de Tortosa.

La commemoració de l'Any Manuel Pérez Bonfill és una iniciativa de diferents entitats i institucions de la ciutat de Tortosa i del territori ebrenc, entre les quals el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes