25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 13 d'octubre de 2008

Curs per a restauradors xinesos

El curs ha començat el 13 d'octubre

Les sessions, que formen part del programa PROFIT (Programa per a la Restauració Orientat a la Formació Integral dels Treballadors), promogut per la Secretaria de Comerç i Turisme de la Generalitat, tenen lloc en un establiment xinès, el restaurant Gran Feliç, de Terrassa, que ha cedit les seves instal·lacions per a aquesta ocasió.

L'objectiu perseguit és la millora de la qualitat en el servei a la restauració, que inclou atenció a la clientela, actituds i recursos lingüístics.

Curs per a restauradors xinesos

La primera sessió

Els destinataris del curs són treballadors xinesos amb un desconeixement pràcticament absolut de les dues llengües oficials a Catalunya.  Es tracta en aquest sentit, d'una actuació pionera entre aquest col·lectiu, i que obre una via de permeabilitat cap al nostre entorn social, cultural i lingüístic.

Aquesta primera presa de contacte amb el col·lectiu ha de permetre també la conscienciació sobre la necessitat d’aprenentatge del català. Per això es compta amb un servei de traducció català-xinès.

El programa PROFIT es planteja com un curs de formació contínua per al personal sense formació específica en atenció al client i servei d'hostaleria i amb pocs coneixements de català. El curs consta de 20 hores lectives, 10 de les quals dedicades a qualitat de servei i atenció al client i les altres 10 a vocabulari i recursos lingüístics.

L’actuació compta amb el suport i la col·laboració activa del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca i del Consell Comarcal del Vallès Occidental.Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes