25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 21 d'abril de 2016

Actes de Sant Jordi 2016 del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) organitza i participa en un seguit d'activitats per celebrar la diada de Sant Jordi de 2015.

Actes de Sant Jordi 2016 del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Les activitats més destacades amb motiu de la diada del llibre i la rosa són les següents:

Campanya virtual de foment de la lectura #ElsVersosDeSantJordi, dedicada a Gerard Vergés i Príncep (Tortosa, 1931-2014).

Conferència del Dr. Moreno Cabrera en el marc del cicle "Llengua, societat i poder", el dia 21 d'abril, a les 18.00 h, al Campus Terres de l'Ebre de la Universitat Rovira i Virgili a Tortosa.

Actes de la Comissió de l'Any Pérez Bonfill a Campredó (21 d'abril) i a l'institut Joaquín Bau de Tortosa (els dies 22 i 28 d'abril).

Trobada de cançons de jota del col·lectiu Rock and Riu, amb l'assistència dels alumnes del curs de català Elemental 3 de Tortosa, el 21 d'abril, a les 21.00 h.

Lectura en veu alta de textos d'autors catalans per part dels alumnes i membres del VxL al programa especial de Sant Jordi de Ràdio Tortosa, el dia 22 d'abril, entre les 9.00 h i les 11.00 h.

Lliurament de premis als millors lectors de la Biblioteca Marcel·lí Domingo, amb un reconeixement als usuaris del CNLTE participants al Club de Lectura Fàcil de Tortosa (22 d'abril, a les 18.00 h).

Obsequi del llibre Tastets 2016 als usuaris del CNLTE. 

Lliurament del llibre Tastets 2016 a l'alumnat de l'Institut Terra Alta de Gandesa que participa al concurs literari de Sant Jordi.

Celebració de Sant Jordi a l'aula en tots els cursos de català de la Ribera d'Ebre (C2 i I3 de Móra d'Ebre), del dia 18 al 25 d'abril. 

Assistència d'alumnat dels cursos de català de la Ribera d'Ebre a la conferència sobre curiositats locals de Móra d'Ebre i a la inauguració de l'exposició "Artistes i artesans de les nostres terres", el dia 26 d'abril a la tarda.

Presentació de parelles lingüístiques a Santa Bàrbara, el 29 d'abril, a les 18.00 h.

L'exposició "Xeic! Paraules de l'Ebre" es podrà visitar a l'Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita fins al 30 d'abril. 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes