25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 3 d'octubre de 2008

L’exposició Parlem-nos i dues parelles lingüístiques a Firamollet

En l’estand del Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental (Servei Local de Català de Mollet) de la sisena edició de Firamollet s’ha pogut visitar, durant els dies 3, 4 i 5 d’octubre, l’exposició Parlem-nos.

Tots els visitants de Firamollet han pogut visitar l’exposició Parlem-nos i des del web de Firamollet s’ha pogut seguir l’entrevista amb les dues parelles lingüístiques, que explicaven la seva experiència sobre el Voluntariat per la llengua.
L’exposició Parlem-nos i dues parelles lingüístiques a Firamollet En l’estand del Consorci per a la Normalització Lingüística del Vallès Oriental (Servei Local de Català de Mollet) s’ha pogut visitar, durant els dies 3, 4 i 5 d’octubre, l’exposició Parlem-nos, un recorregut a través de les frases i de les fotografies dels protagonistes: quaranta-un alumnes dels cursos de català per a adults del Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental. A l’exposició cada fotografia va acompanyada d’una frase dita per la persona nouvinguda. També s’hi inclou el país d’origen de la persona i quina és la seva llengua primera. Així la mostra reflecteix, de retruc, una gran diversitat de llengües d’arreu del món que es parlen al Vallès Oriental. Molt lligada a l’experiència dels protagonistes de l’exposició, dues parelles lingüístiques han explicat per què formen part del programa Voluntariat per la llengua i han animat més gent a formar-ne part.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes