25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 14 d'abril de 2016

Una alumna del CNLTE guanya el concurs 'Ens veiem les cares'

Roser Sabaté Mestres, alumna de Móra d'Ebre inscrita als cursos Parla.cat, ha sigut una de les tres guanyadores del concurs Ens veiem les cares, una iniciativa que perseguia millorar els perfils dels alumnes registrats a la plataforma d'ensenyament virtual de llengua catalana.

Una alumna del CNLTE guanya el concurs 'Ens veiem les cares'

Per a celebrar els 200.000 inscrits a la plataforma d'aprenentatge de llengua catalana Parla.cat, des de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat es va organitzar el concurs Ens veiem les cares entre l'alumnat dels cursos virtuals. Una de les tres persones guanyadores ha sigut l'alumna del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) Roser Sabaté Mestres, de Móra d'Ebre. El premi ha consistit en un lector de llibres electrònics tàctil, amb capacitat de 4GB, que inclou una targeta regal per a la compra de llibres electrònics.

El concurs Ens veiem les cares tenia com a objectiu millorar el perfil dels alumnes inscrits al Parla.cat i fomentar la il·lustració dels perfils amb fotografies dels usuaris.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes