25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 12 d'abril de 2016

El CNL de les Terres de l'Ebre recorda Gerard Vergés amb 'Els versos de Sant Jordi'

El Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE) recorda l'obra de l'escriptor tortosí Gerard Vergés i Príncep mitjançant la campanya Els versos de Sant Jordi, coincidint amb el segon aniversari de la mort de Vergés el 23 d'abril de 2014.

El CNL de les Terres de l'Ebre recorda Gerard Vergés amb 'Els versos de Sant Jordi'

Els versos de Sant Jordi difonen a través de les xarxes socials del CNLTE un total de deu versos o fragments poètics emblemàtics obra de l'autor ebrenc. Es publica un vers cada dia entre el 12 i el 23 d'abril de 2016 acompanyat amb l'etiqueta #ElsVersosDeSantJordi.

La imatge que il·lustra els fragments poètics de Vergés ha estat cedida per a l'ocasió per l'artista roquetenc Ignasi Blanch, el qual va fer una sèrie de dibuixos inspirats en Gerard Vergés amb motiu de l'homenatge que es va retre a l'escriptor l'any 2015 a l'Arts Santa Mònica de Barcelona coincidint amb el primer aniversari de la seua mort. 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és divulgar l'obra poètica de Vergés entre els usuaris del CNLTE (alumnat i voluntariat lingüístic) i entre el públic en general en unes dates d'efervescència literària a tot Catalunya amb motiu de la diada del llibre i la rosa. 

L'últim vers que difondrà la campanya, "Res no val tant com un instant d'amor", serà la felicitació de Sant Jordi d'enguany del CNLTE.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes