25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 11 d'abril de 2016

El CNL de Barcelona et porta al Saló del Còmic

Del 12 al 25 d'abril entra al Facebook o al Twiter del CNL de Barcelona i participa en el sorteig de 10 entrades dobles per anar al 34è Saló Internacional del Còmic de Barcelona.

El CNL de Barcelona sorteja 10 entrades dobles per anar al 34è Saló del Còmic, que se celebrarà a Barcelona del 5 al 8 de maig. Per participar en el sorteig només cal entrar al Facebook o al Twitter del Centre i respondre un formulari breu i fàcil sobre còmics en català, amb el que es vol donar a conèixer el cercador de còmics en català i fomentar la lectura d'aquest gènere.

El CNL de Barcelona et porta al Saló del Còmic

En el marc de la campanya Uaaaaaaau... iuhu, pataplaf! Còmic en català i de la celebració del 34è Saló del Còmic, el CNL de Barcelona, amb la col·laboració de Ficomic, organitza el concurs "El CNL de Barcelona et porta al Saló del Còmic" al qual es podrà participar des del 12 fins al 25 d'abril a través del Facebook i del Twitter del Centre. Entre tots els participants se sortejaran 10 entrades dobles per visitar el Saló.

El formulari que s'ha de respondre per participar en el sorteig el trobareu aquí.

Aquesta és la crida del concurs "El CNL de Barcelona et porta al Saló del Còmic" que el Centre penjarà a les xarxes socials el dimarts 12 d'abril:

Formulari per participar

Facebook CNL de Barcelona

Twitter CNL de Barcelona


Centre de Normalització Lingüística de Barcelona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes