25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Diumenge, 10 d'abril de 2016

Presentació del llibre 'Els ponts trencats', de Manuel Milián Mestre, a Arnes

El polític, periodista i escriptor Manuel Milián Mestre (Forcall, els Ports, 1942) va presentar el 9 d'abril de 2016 a Vall-de-roures (Matarranya) i a Arnes (Terra Alta) el seu darrer llibre, Els ponts trencats, en el qual aborda l'actual conflicte Catalunya-Espanya. Els actes els va organitzar l'entitat Terra de Cruïlla, la Llibreria Serret de Vall-de-roures i l'Ajuntament d'Arnes.


 

Presentació del llibre 'Els ponts trencats', de Manuel Milián Mestre, a Arnes

Milián Mestre i Jordi Duran, a Arnes.

Milián Mestre va firmar exemplars a la Llibreria Serret i posteriorment va presentar l'obra al Casal d'Arnes davant d'una trentena de persones en un acte presidit per l'alcalde, Xavier Pallarés. La presentació va anar a càrrec del director del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), Jordi Duran.

En Els ponts trencats -un llibre que combina les memòries i l'assaig polític-, Milián Mestre conclou que és necessari refer els ponts de diàleg per superar l'actual situació de conflicte institucional entre Catalunya i Espanya, per tal d'assolir un pacte que garanteixi el reconeixement nacional de Catalunya en el marc de l'Estat.
 


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes