25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 7 d'octubre de 2008

LA GIMCANA DE LES LLENGÜES D'OLOT VA COMENÇAR EL 29 DE SETEMBRE PASSAT

Durant la primera setmana hi han participat 1.250 persones

 

La Gimcana de les Llengües d'Olot és una activitat organitzada pel Pla educatiu d'entorn, l'Institut Municipal d'Educació, l'Àrea de Ciutadania i Immigració i el Servei de Català d'Olot-la Garrotxa.

Gràcies a la implicació de les escoles i IES s'ha editat una guia didàctica per treballar el tema de la diversitat lingüística a les escoles. A més, amb el patrocini d'empreses i entitats diverses de la Garrotxa, les preguntes de cada categoria que es fan cada setmana compten amb premis importants.

LA GIMCANA DE LES LLENGÜES D'OLOT VA COMENÇAR EL 29 DE SETEMBRE PASSAT La Gimcana de les llengües és una activitat organitzada pel Pla educatiu d’entorn, l’Institut Municipal d’Educació, l’Àrea de Ciutadania i Immigració i el Servei de Català d’Olot-la Garrotxa. Durant 13 setmanes, es llançaran cada setmana tres preguntes (una per categoria) sobre la diversitat lingüística del món. L’objectiu de l’activitat és aconseguir, des d’un vessant lúdic, conscienciar la població de la importància de totes les llengües del món, respectar la diversitat i fomentar una bona convivència.
Durant la primera setmana hi ha participat unes 1.250 persones repartides de la manera següent: 800 nens i nenes de la categoria A (6 a 12 anys), 200 nois i noies de la categoria B (16-18 anys) I 150 persones de més de 18 anys (categoria C).
La Gimcana, gràcies als patrocinadors de la comarca que han donat suport a l’activitat, reparteix 9 premis setmanals, tres per categoria. A més, hi ha un premi final a què pot optar tothom; com més butlletes enviï una persona cada setmana, més possibilitats hi ha que surti escollida a la festa de cloenda, que tindrà lloc el 16 de gener al Casal Marià. Els primers premis finals són: per a la categoria A, quatre entrades per Port Aventura; per a la categoria B, un vol en globus per la Garrotxa, i per a la categoria C, un cap de setmana en un hotel d’Andorra, a mitja pensió, amb tractaments spa pagats.
Es pot participar omplint una butlleta i posant-la a les urnes que hi ha repartides per vuit seus de la ciutat o des del bloc: http://gimcanallenguesolot.blogspot.com


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes