25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 4 d'abril de 2016

Edició 2016 de la publicació literària 'Tastets'

La seu territorial d'Òmnium Cultural de les Terres de l'Ebre i el Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE), amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat, han editat per sext any consecutiu l'opuscle Tastets 2016.

Edició 2016 de la publicació literària 'Tastets'

La publicació d'enguany, de 98 pàgines i amb una tirada de 1.500 exemplars, està dedicada a difondre les obres guanyadores de la fase territorial de les Terres de l'Ebre dels premis Sambori i Especials Òmnium, convocats anualment per Òmnium Cultural i adreçats a estudiants de primària, secundària i educació especial.

En total es publiquen 26 narracions signades per autors de diferents poblacions del territori, introduïdes per un pròleg de la filòloga Mercè Gimeno, guanyadora del Premi Neus Gràcia 2015, que s'atorga per distingir la tasca dels professors de català de les Terres de l'Ebre.

L'edició dels Tastets d'enguany es va començar a distribuir gratuïtament el dia 2 d'abril a Móra d'Ebre, en el marc de l'acte de lliurament dels premis Sambori i Especials Òmnium Ebre de narrativa escolar en català. Durant la diada de Sant Jordi es farà una distribució massiva entre els usuaris i socis de les entitats implicades en la publicació.

Els Tastets es van començar a editar l'any 2011 amb l'objectiu de celebrar la diada de Sant Jordi i de divulgar la producció literària dels autors ebrencs entre el gran públic en un dia de consum massiu de llibres i literatura.


Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes