25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dimarts, 7 d'octubre de 2008

El Servei Local de Català de Sant Feliu de Llobregat, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de les associacions de botiguers, posa en marxa la I Gimcana de Llengua i Comerç de Sant Feliu

En el marc de la V Setmana per la Llengua, tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat la I Gimcana de Llengua i Comerç. L’objectiu és potenciar l’ús social de la llengua catalana i, alhora, fomentar el coneixement del comerç de la ciutat.  

El Servei Local de Català de Sant Feliu de Llobregat, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de les associacions de botiguers, posa en marxa la I Gimcana de Llengua i Comerç de Sant Feliu

El Servei Local de Català (SLC) de Sant Feliu de Llobregat organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament i de les associacions de botiguers, la I Gimcana de Llengua i Comerç de Sant Feliu de Llobregat.

La Gimcana es planteja com un concurs, adreçat a persones més grans de 16 anys, amb preguntes relacionades amb la ciutat de Sant Feliu de Llobregat, el comerç local i la llengua catalana. El concurs tindrà lloc del 13 al 22 d’octubre, dins del marc de la V Setmana per la Llengua.

Qui vulgui concursar-hi haurà de localitzar 15 preguntes diferents i respondre-les correctament en una butlleta. Guanyaran el concurs les persones que tinguin més respostes encertades.

Les preguntes s’hauran de buscar entre els diferents establiments col·laboradors, els quals es distingiran pel cartell que tindran en un lloc visible de l’aparador. Un cop emplenada la butlleta, s’haurà de dipositar en una de les bústies que hi haurà als establiments de recollida (dos a cada barri). A més, s’hi podrà participar amb tantes butlletes com es vulgui.

Hi haurà tres primers premis importants i obsequis per a tothom que hi participi. L’acte de lliurament de premis tindrà lloc el diumenge 26 d’octubre, a les 12 del migdia, a la plaça de la Vila.

Col·laboren en la Gimcana, a més de l’Ajuntament de Sant Feliu, sis associacions de botiguers de la ciutat que agrupen més de 330 establiments. També hi col·laboren entitats com l’Arxiu Comarcal del Baix Llobregat i la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu, i entitats, empreses i botigues diverses, tant de Sant Feliu com de Barcelona, que han fet arribar obsequis per a totes les persones que participin en la Gimcana.


CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes