25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Divendres, 18 de març de 2016

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Tortosa

Amb la participació d'alumnes, voluntaris i aprenents del CNL Terres de l'Ebre

El divendres 18 de març, a les 19.30 h, va tenir lloc la celebració del Dia Mundial de la Poesia al Palau Oliver de Boteller, seu dels Serveis Territorials del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya a Tortosa, amb lectures del poema Preneu les roses, d'Olga Xirinacs, per part d'usuaris del Centre de Normalització Lingüística de les Terres de l'Ebre (CNLTE).

Celebració del Dia Mundial de la Poesia a Tortosa

Concretament, hi van participar un voluntari i una aprenent del programa Voluntariat per la llengua, i dos alumnes del CNLTE amb la lectura del poema esmentat en quatre llengües. Amanatou Diallo (Guinea Conackry) va fer la lectura del poema en francès, Cristina Birsan (Romania) la va fer en romanès, Pep Cabrera Carrasco (Andalusia) la va fer en castellà i Melanie Agyal (Armènia) la va fer en armeni. 

En acabat, es va fer un brindis per la poesia, com ja és costum. Com a colofó, el públic assistent va gaudir amb un fragment de l'espectacle musical Sense pistola sobre versos d'Enric Casasses, a càrrec d'Artur Gaya, Laia Oliveras, Kike Pellicer i Paco Prieto.


Ester Martí Accensi
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes