25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dijous, 2 d'octubre de 2008

Nova edició del programa Voluntariat per la Llengua

Una parella del CNL de Sabadell apareixerà a “10 cites”
Nova edició del programa Voluntariat per la Llengua

El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell és a punt de començar un nou període de trobades lingüístiques. Tot i que el programa Voluntariat per la Llengua està obert a noves incorporacions de persones voluntàries i aprenentes durant tot l’any, és quan s’inicien els cursos de català per a adults que hi ha més altes de parelles.


El Voluntariat per la Llengua facilita a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar en un context real i distès. Persones que parlen habitualment català es troben una hora a la setmana durant 10 setmanes, aproximadament, amb d’altres que estan interessades a practicar-lo.


El CNL de Sabadell posa en contacte dues persones per tal que formin una parella lingüística, i llavors els dos membres decideixen el dia, l’hora i el lloc de la trobada, i els temes de què parlaran. L’objectiu és compartir una hora de conversa setmanal en català per facilitar a les persones aprenentes que adquireixin fluïdesa i seguretat a l’hora de parlar-lo.


Durant els primers mesos de l’any, a totes les poblacions que formen part del CNL de Sabadell van funcionar gairebé 300 parelles lingüístiques.


Una parella lingüística de la població de Sant Quirze del Vallès, la Melina i la Isabel, apareixerà en el 5è capítol del programa de televisió “10 cites”, que s’emet els dilluns a la nit a TV3 i que explica experiències de participants en el Voluntariat per la Llengua.


Les persones interessades a participar com a voluntàries o aprenentes poden trucar al telèfon 93 727 83 40, escriure a vxl.sabadell(ELIMINAR)@cpnl.cat o bé visitar http://www.vxl.cat/.


SLC DE SABADELL

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes