25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dissabte, 4 d'octubre de 2008

Aquest dissabte comença la cinquena edició del cicle de Cinema Infantil en Català a Granollers

La Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat i el Cinema Òscar de Granollers organitzen la cinquena edició del Cinema Infantil en Català (CINC) a Granollers.
Aquest dissabte comença la cinquena edició del cicle de Cinema Infantil en Català a Granollers

El Cinema Infantil en Català (CINC) inicia aquest dissabte, dia 4 d’octubre, la seva cinquena edició amb un nou cicle al cinema Òscar de Granollers.

La programació del nou cicle de tardor inclourà pel•lícules infantils de gran èxit:

- dissabte, 4 d’octubre: Franklin i el tresor del llac

- dissabte, 11 d’octubre: Les cròniques de Spiderwick

- dissabte, 18 d’octubre: L’aneguet lleig i jo

- dissabte, 25 d’octubre: Rudy, el porquet de carreres

- dissabte, 1 de novembre: Wall-E

- dissabte, 8 de novembre: Kung fu panda

Les sessions es projectaran a les 16.15 h de la tarda a les sales del cinema Òscar de Granollers (Pol. El Ramassar, ctra. Comarcal, 251). El preu únic de l’entrada és de 3.5 euros.

Els 1.995 espectadors de què va gaudir el cicle de la primavera d’aquest any ha suposat que el nombre total d’assistents a les projeccions de Granollers des de l’any 2006, data del primer cicle, arribi als gairebé 7.000 espectadors. Si comptem tots els municipis de Catalunya implicats des del 2001, els espectadors en aquests anys del cicle han estat més de 165.000. Precisament amb motiu de l’inici del cinquè any del CINC, s’ha volgut recuperar la imatge gràfica original.

El CINC és una iniciativa de la Secretaria de Política Lingüística que es va posar en marxa l’any 2001 amb els objectius de suplir un dèficit de cinema infantil en català al mercat, formar nous espectadors de cinema en català i potenciar l’hàbit de consumir productes cinematogràfics en aquesta llengua, gràcies a una programació atractiva i a una política de preus baixos. Per al cicle se seleccionen majoritàriament pel•lícules que s’han estrenat comercialment al cinema i que encara no s’han posat a la venda en format DVD.


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes