25 anys fent bategar el català

Centres


Notícies del CNL

Dilluns, 29 de setembre de 2008

Els voluntaris tarragonins apareixen al programa de TV3 '10 cites'

Als capítols 6 i 11 hi sortiran una parella de Constantí i una altra de Tarragona

Algunes de les parelles lingüístiques del CNL de Tarragona apareixeran al programa que TV3 estrena el 29 de setembre, 10 cites, dedicat al Voluntariat lingüístic. Al programa número 6 (s'emetrà el 3 de novembre) hi sortirà una parella de Constantí, i al número 11 (s'emetrà l'1 de desembre), una de Tarragona.

 

Els voluntaris tarragonins apareixen al programa de TV3 '10 cites'

Raül Cid i Venchy Jiménez, la parella tarragonina, durant la gravació de '10 cites'

El nou programa de la televisió catalana, compost de tretze capítols de 15 minuts de durada cadascun, està copatrocinat per TV3 i la Secretaria de Política Lingüística, ha comptat amb la col·laboració de tots els centres que integren el Consorci per a la Normalització Lingüística i s'emetrà els dilluns, de 2/4 a 3/4 de 12 de la nit, després d'Entre línies.

El programa 10 cites té un format de docusèrie, com Veterinaris o Caçadors de paraules. Amb una estructura narrativa molt àgil, cada episodi segueix durant un temps una parella de participants al programa del "Voluntariat per la llengua". La parella és la columna vertebral del capítol, en el qual s'intercalen flaixos d'altres parelles, retrobaments, etc. Els voluntaris es converteixen així en els protagonistes i relaten, des del seu punt de vista, les seves vivències.


CNL de Tarragona
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes